Zwemclub Woluwe startte in 1975 met een vijftal enthousiaste zwemmers uit Sint-Stevens-Woluwe (nu deelgemeente van Zaventem) en is uitgegroeid tot een club van meer dan 350 leden.

Waar zwemmen wij?
In het Gemeentelijk Zwembad van Zaventem 'De Motte'
Henneaulaan, 1930 Zaventem

Onze doelstelling en visie
  • Onze club hecht veel belang aan de goede sfeer en het recreatief karakter van de sportbeoefening. Onze ervaren en dynamische lesgevers zetten zich in om op elk niveau (van kinderen tot volwassenen) de goede zwemtechnieken aan te leren, te perfectioneren en aan de algemene conditie te werken.

Wat bieden wij u aan ?

• Watergewenning gevolgd door zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar met als doel het kind op een speelse manier de correcte basistechnieken van het zwemmen aan te leren. Deze initiatie zwemlessen worden gegeven elke woensdag van het lopende schooljaar alsook op donderdag vanaf 17u.
  • Sportief zwemmen voor kinderen en jongeren met aandacht voor uithoudingsvermogen en verfijning van de verschillende zwemtechnieken. Deze lessen gaan door elke donderdag van het schooljaar vanaf 19 uur.
  • Initiatie zwemlessen voor volwassenen op donderdag 20u.
  • Sportief- en recreatief zwemmen voor volwassenen op donderdag avond van 21 tot 22 uur.
  • Aquagym voor volwassenen : op donderdag van 19 tot 20 uur en van 20 tot 21 uur.

Meer details over deze thema’s vindt u in de hierna volgende rubrieken.

Yoke VAN DAMME-VERELLEN
Voorzitter van Zwemclub Woluwe