Beginnelingen kinderen

Kindjes vanaf 4 jaar kunnen bij ons terecht voor de eerste gewenning aan het water en het aanleren van de basistechnieken. De lessen worden gegeven in groepjes van maximum 8 kinderen op:

woensdag van 16 tot 17 uur of van 17 tot 18 uur of van 18 tot 19 uur.
donderdag van 17 tot 18 uur of van 18 tot 19 uur.

De kinderen met wat zwemervaring maar die nog geen brevet van 100 meter hebben behaald, leren op dezelfde dagen hun zwemtechniek te verbeteren in groepjes van max. 10 à 12 leden.

In het begin van het zwemjaar testen we de kinderen om ze zo in de juiste groep te plaatsen. Eens in een bepaalde groep blijven ze in dezelfde groep tot het einde van het zwemseizoen.

Er worden geen zwemlessen georganiseerd tijdens de schoolvakantie.

Hebt u interesse om u of uw kind in de club in te schrijven dan kan u contact opnemen met de voorzitter van de club : Mevrouw Yoke Van Damme-Verellen (Wijngaardstraat 2 te 1932 Zaventem) ofwel telefonisch op het nummer 02 720 83 81 of neem met haar contact via e-mail : zwemclub@zwemclubwoluwe.be